Nya färger!

2012-02-03 - 12:36:20

WatzUp girls!!?!
Hur mår ni denna iskalla fredag? Själv har jag vaknat efter en orolig natt. Har lekt med täcket i många sömnlösa timmar. Tror att d kunde bero på efterlyst. Killen följer efterlyst som min mamma följer glamour!! Jag gillar det inte alls. Mår lätt dåligt efter att ha sett på det. Typ som när maskerade män bryter sig in hos gamla par. Rånar och misshandlar dom. Va fan, har folk ingen heder i kroppen. Aja.. Skulle kunna fortsätta i evigheter. Men just nu sitter jag på tåget, och går upp i varv av dessa sjuka tankar. Så så vi lämnar det här.
Jag vill berätta för er att jag har hittat två riktigt snygga färger, från Lancome. Ögonskuggor som är lite glittriga och perfekta för att sota ögonen med! Jag bär den ena idag på ögonen. Men fick ingen tid över för att ta någon bra bild, med min system kamera. Så jag visar er den sen, after work!!


//med kärlek!!


Kommentarer
Postat av: Sofia - Uddevallas största modeblogg!

Ha en trevlig helg :D

2012-02-03 @ 15:26:48
URL: http://smnmode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


 Namn: Itxis Nataly Lopez
 Födelsedag: 18 januari
 Bor: Stockholm (Vårberg)
 Civilstatus: I ett förhållande
 Jobb : Kicks, frilansare
 Utbildad : Makeup artist

Intressen: skönhet,djur och natur. Har ett speciellt öga för hundar.

Min blogg inriktar sig mest inom skönhet (make up & hår). Men hela mitt liv handlar inte enbart om makeup, så ni kommer även att kunna läsa annat.Mina tankar i koder kommer alltid att hamna i bloggen och ni är välkomna att följa med som gäster i min vardag.

Kontakt:
natalyylopezz@hotmail.com