Fixa Nataly`s nyårsfransar!

2010-12-30 - 23:37:54

Nu har jag hållit på med lite frans pyssel. Imorgon har jag nämligen sminkningar och tänkte att mina kunder skulle ha speciella fransar. Jag tänkte också visa för er hur man fixar dom. Perfekt inför imorgon! Inte svårt men fråga gärna om ni inte förstår.


Du behöver:
Fransar (Vilka som helst)
Strass (finns på make up store, men för bästa pris panduro hobby)
Lim ( jag använder vanliga franslim)
Pincett


1.Jag lägger lite lim på handen. Sedan tar jag strassen en och en med en pincett och doppar underdelen utav starren i limmet. Och till slut placera den på lösfransarna.


2.Viktigt att du lägger strass på både över och undersida. Tänk på att du inte går runt med stängda ögon hela tiden. Så lägg på både sidorna, övre och undre sida. Lägg dom så exakt som möjligt mot varandra så blir det riktigt snyggt!


3.Så här ungefär har jag bestämt mig för. Jag vill inte ha mer eller mindre, helt perfekt!

Jag kan tyvärr inte visa hur dom ser ut på idag.
Men imorgon får ni se min nyårsmakeup. Och fransarna ska på!
LYCKA TILL!


Vill du bli sminkad till nyår?

2010-12-30 - 10:05:18

God morgon på er! Nu är det så att jag har fått en avbokning, därför ville jag bara säga till er som har frågat tidigare att jag har tid för en makeup till. Är du intresserad så kontakta mig på min mail!natalyylopezz@hotmail.com


Mvh Nataly!


Dagens makeup - Grå i bas!

2010-12-29 - 22:02:38

Jag ville ha en neutral men synlig makeup. Därför satsade jag på gråa toner. Kallt, men kändes jätte bra. Tycker att det funkar som både en vardag- och kvälls makeup. En tjockare eyeliner och lite mörkare runt globlinjen är en kanon ”party makeup”. Jag har använt en palett från lancome, men har hittat en budget från Isadora också.

Lancome Ombre absolute palett: G10 intemporel smoky
Pris: 505kr/kicks

BUDGET:
Isadora eye shadow guartet: 21 silvery grey
Pris: 125kr/kicks


Svar på fråga. (fästa glitter)

2010-12-28 - 23:56:39

Hej Camilla, svarar på din fråga genom ett inlägg. Så får du samtidigt se vad jag använder mig utav. Jag använder inte franslim för att fästa glitter på ögonlocket. Har aldrig provat, så vet ej hur det blir. Men kanske går det, eftersom att många franslim löses upp utav vattenfast remover. Men jag kan inte tänka mig att det är någon ”HIT”. Men men.. så här gör jag.

FÖRSTA ALTERNATIV 


Denna skuggning har jag fuskat fram. Mycket enkelt! Så här gör du:


Ni som följer min blogg vet att jag i tidigare inlägg nämnt att jag använder något som heter ”high tech lighter” som primer. Jag använder dom neutrala / ljusa under skuggorna. Men sedan har jag såna som denna, som heter ”space” och är heltäckande i svart färg till exempel.
Jag använder den istället för ögonskugga om jag har bråttom eller vill fästa glitter på det. Eftersom den är lite klibbig blir det perfekt!


Du lägger denna ”high tech lighter” där du vill fästa glittret. Jag har endast lagt den på ögonlocket, precis där jag vill ha glittret. Sedan har jag jobbat med en svart matt skugga vid globlinjen.
Så det ni gör, är att ni smeter ut färgen och sedan med rena fingrar eller pensel trycker ni glittret på primern tills den är mätt!
ANDRA ALTERNATIV


Andra grejen jag brukar göra när jag vill ha glitter på torr ögonskugga, är att blanda ut glittret med en skvätt "gel" liknande grej som heter ”blend & fix”.Och när du har blandat färdigt, är det klart för att försiktigt utan att förstöra skuggningen läggas på ögonlocket. (viktigt att ha primer under skuggan för bästa resultat när du jobbar med denna produkt)

så mina vänner, hoppas att jag har visat er något som kommer till nytta för er!


Dagens naglar - by Dior

2010-12-28 - 00:41:02Färg: black plum nr.981
Pris: 230kr / kicks


Därför "JA" till primer!

2010-12-27 - 18:21:25

På handen har jag dragit två sträck med ögonskugga. Skillnaden är den att sträcket på höger sida av varje hand bär en primer under. Och ni ser vilken skillnad det är, med och utan primer. Jag ska förklara för er varför jag tycker att ni ska skaffa er en primer.

Därför:
Den fixerar ögonmakeupen
Den gör att ögonmakeupen sitter fint hela dagen
Den förstärker skuggans pigment
Den jämnar ut ögonlockets färg (Då bör du tänka på att primern ska vara lite beige i tonen)

Att tänka på:

När du väljer din primer bör du välja efter dina behov. Vad är viktigast för dig? Är du ojämn på ögonlocken? Då ska du som sagt ha en beige tonad.
Har du fin linjer? Bör du fråga efter en som fyller- slätar ut, osv. 
Men vilken primer du än väljer att använda är mitt bästa råd att aldrig ta mer än du behöver. Annars blir det disco på ögonlocken. Det kan bli rena motsatt effekt, att det istället sätter sig i vecken och ögonskuggan inte mättar primer då den blir klibbig och ej hållbar.
Må bäst gott folk!!


Name of art "Nonthaya"

2010-12-27 - 00:27:09


Bas
Concealer:
make up store (cover all mix). Färg: ljus
Foundation: lush (colour supplement).  Färg: dark yellow.
Powder: make up store (loose powder). Färg: milk
Blush: make up store Färg: matt glory

Ögon
Primer:
make up store (high tech lighter) Färg: milkyway
Eye Shadow1: Viva la diva (palett21) Färg: vit
Eye Shadow2: Dolce & Gabbana Färg: champagne 100
Eye pencil (kajal): the body shop (eye definer shade) Färg: brilliant blue 10
Eyeliner: make up store (cake eyeliner) Färg: white
Mascara: lancome (cils booster)
OBS! Jag har använt en primer som maskara, därför är den vit!

Läppar
Lipstick:
 viva la diva Färg: very violet nr.57
Lippgloss: make up store Färg: way

Glitter från makeup store och fransar från Buttericks.
Julen va det bästa!

2010-12-25 - 22:37:35

Hej på er alla, hoppas ni haft en grym jul. Själv har jag haft en helt underbar jul tillsammans med mina nära och kära. Vi har ätit gott och öppnat massa presenter.
Vi startade juldagen hos mina svärföräldrar. Där åt vi första julmaten och skrattade massor under julklapps leken. Sedan åkte jag, Gasho, Bekir, Sandra och tinez till min mamma. Och eftersom att vi äter julmiddagen sent och traditionellt öppnar julklapparna kl.00:00 så är det perfekt för oss. Vi hade det jätte mysigt, och vi ska inte tala om julklappana!! Jag tänkte skryta lite om en grej. Ni förstår, jag älskar Cesar Millian (mannen som talar med hundar). Jag har köpt hans filmer, bok jaa ni anar inte. Han är en stor människa om ni frågar mig, och jag är en STOR beundrare om ni frågar mig igen!
Nu ska jag se honom på hovet nästa år, då han kommer till Sverige. Hur grym är inte vår vän Bekir som ger mig en sådan julklapp!
Jag menar hur fan kan man pricka så rätt!!!
TACK!!!


Dagens makeup -

2010-12-23 - 23:48:08

Jag har använt två ljusa nyanser från min viva la diva palett 21. Ni hittar den här: http://natalylopezz.blogg.se/2010/november/utkast-nov-21-2010-1.html#comment .
 Resterande kan ni läsa under!

Ögon
Primer:make up store (high tech lighter) Färg:milkyway
Eye shadow:make up store (cybershadow) Färg:crash (blå)
Eye shadow:make up store (cybershadow) Färg:crow (grå/svart)
Eye pencil (kajal):maxfactor Färg:nr.010 white
Eye pencil (kajal):loreal (eye designer)Färg:nr.413 (svart)
Mascara:maybelline (lash stiletto) Färg:svart

Läppar
Lippgloss: make up store Färg: zol

OBS! på läppglanset har jag tagit ett
glitter läppstift från Isadora
som heter 146 snow glitzBlush it all the way!

2010-12-22 - 23:38:28

Hej på er, idag tänkte jag tipsa er om ett fantastiskt rouge. Men först måste jag säga att ni inte ska fastna på färgkartan. Och med det menar jag att strunta lite i det där ”vad passar jag i för färger”?? Jag är exempelvis inte d ena eller det andra. Inte mörk men inte heller riktigt ljus. Alltså har jag kommit fram till att jag passar i det mesta. Är inte det fantastiskt!? Jag tycker att du ska pröva sånt som du tror kanske inte passar dig. För om du väljer färger som du tror att du inte passar i, och får det att se jäkligt bra ut. Är det ju galet att låta någon annan bära på det!! Eller va säger du?? Hur som helst, så dissa eller hissa. Men detta rouge är väldigt kallt. Någon skulle kalla det rosa och någon annan rosa/blå eller rosa/lila. Jag kallar den Matt Glory!!

Från make up store och heter Matt Glory!
 


Viva La Diva palett 48.

2010-12-20 - 00:44:36

Usch.. om ni bara visste. Jag har legat hemma två dagar efter en matförgiftning. Inga detaljer berättas, det har varit så j.... jobbigt! Som tur, är man omringad av underbara människor. Man blir så bortskämd. Igår kom Bekir hit och fixade en jätte god soppa. Han är typ bäst!
Och angående bloggen kan jag inte riktigt greja som jag vill. Men jag ska blogga så gott jag kan, med det jag har. Jag kan tala om för er att ni inte har missat mycket. Jag har en makeup ni kan få se. En enkel, lite slarvig skuggning från min viva la diva palett med 48 olika färger. På läpparna har jag min absoluta favorit färg. Det är ett läppglans från makeup store som heter wow. Jaaa gott folk, detta är vad jag har att erbjuda för tillfället. Må bäst!Obs! Tyvärr har jag ingen möjlighet att visa er färgerna jag har använt från paletten. Men jag tror att ni vet vilken palett jag menar. Annars kan ni kika på detta inlägg ( http://natalylopezz.blogg.se/2010/november/dagens-makeup-viva-la-diva.html#comment ) så har ni exakta paletten!


Så ni vet..

2010-12-17 - 22:32:47

Det blir segt med bloggandet ett par dagar. Min dator har nämligen fått virus. Och samtidigt märker jag nu att jag inte kan göra något med min blogg.. Jag vet inte riktigt vad det är som händer, därför måste jag kolla upp det innan jag gör något mer.. Så nu vet ni. Datavirus.. och kanske bloggvirus också.. KEFFT!!


Julmiddag

2010-12-15 - 23:07:20

Här har ni lite bilder från julbordet i måndags. Maten smakade kanon, men för en vegetarian som mig är inte svenskt julbord det bästa. Men julmust är något som jag ÄLSKAR! Kan dricka hur mkt som helst, utan att få någon ångest.. JULMUST ÄGER!!


En hälsning från oss!


Jag och Elin viskar bus som vi vill skriva ner ..


Det sista vi skrev får ni tyvärr inte se :P


The BOSS <3


Så ser det ut på grönan nu


Och tack för oss!!!


Dagens makeup - Glitter skugga

2010-12-14 - 00:34:01

Dagens makeup, blev en snabb mittemellan partyLook. Jag har använt en high tech lighter som heter space. Den är svart och känns ganska kladdig. Har lagt det ganska kompakt på ögonlocket och sedan sotat upp det lite blygt mot brynet. Sedan har jag tagit vanligt lösglitter med en pensel och tryckt lite lätt mot ögonlocket. Det fäster jätte bra på highlighter`n. Men jag lägger endast glitter på locket, så vid globlinjen kan du mätta highlighter`n med en svart skugga.
Denna makeup blir kanon snygg till den fest du ska på, men glöm inte lösfransarna!!!

High tech lighter & glitter är utav märket Mak up store. Och på läpparna har jag en läppenna från make up store som heter, passionate glory. Läppstift från Clinique och heter, after party nr.27.


Idag måste jag hitta julklappar!

2010-12-13 - 12:49:26

Idag ska jag försöka få ihop lite julklappar. Jag tänkte ta en sväng i skärholmenC, och kolla om jag hittar några roliga presenter. Sen måste jag skynda mig hem för att hinna i tid till julbordet. Vi ska nämligen på julbord idag med jobbet. (Tänker inte käka en enda gång innan!)
Men först ska jag dra ut med min doggi!! Sen får ni en dagens makeup ;)


 


Vi tänker olika..

2010-12-13 - 12:11:57
Tänk efter. om DISSAR STORT!!:

Pälsindustrin kommer inte att försvinna, försvinner den ifrån Sverige så kommer den att flytta till mindre reglerade länder och där kan vi prata om djurtortyr.

Päls är från ett DJUR och inte från en människa. I naturen råder djungens-lag och människan står över djuret.


Svar:
Rätta mig om jag missförstått dig, MEN.. Att pälsindustrin är värre i mindre reglerande länder är jag fullt medveten om. Men det är ingen anledning att säga att det är okej i Sverige. Minkar föds i fångenskap och får aldrig en chans att leva. Och så har det aldrig fungerat i djungelns lag! Djuren har ingen moral. Men det har den människan som vill (moral).

Det finns en massa ondskefulla grejer som sker runt om i världen. Som aldrig kommer att försvinna. Ska vi tycka att dom är ”OKI” för det? Eller ska vi tycka att det är okej här i Sverige för att det sker i en högre grad i andra länder.. Menar du att vi gör det onda mindre plågsamt, så att det är typ ett sätt att samtidigt tänka på stackars krabaterna? Tänk efter..


DISSAR STORT!!

2010-12-12 - 22:06:52

Högst på min Diss-lista står PÄLS! Jag hatar pälsindustrin. Jag blir inte det minsta påverkad utav att snygga modeller och hollywod shit bär det. Jag väljer att inte blunda för den otäcka historien som finns bakom den glamorösa ”pälsjackan”. Det kommer aldrig att bli en trend hos mig. ALDRIG!!


Bronzing look!

2010-12-12 - 01:20:09

Om ni gillar solpuder måste ni pröva Cliniques. Dem är lite glittriga, men jag lovar att det blir naturligt och snyggt när det väl kommer på huden. Jag förstår verkligen inte varför solpuder oftast ska vara ”MATT”. Och då menar jag att dom flesta vill ha matt effekten. Varför är man så rädd för det snygga glittret? Aja, men om du är lite off på glitter i solpudret, tycker jag att du ska ge det en chans nu mot jul och nyår.. då allt glitter är super OK! Till och med i solpuder ;)

Min färg heter: sunswept 04
 Namn: Itxis Nataly Lopez
 Födelsedag: 18 januari
 Bor: Stockholm (Vårberg)
 Civilstatus: I ett förhållande
 Jobb : Kicks, frilansare
 Utbildad : Makeup artist

Intressen: skönhet,djur och natur. Har ett speciellt öga för hundar.

Min blogg inriktar sig mest inom skönhet (make up & hår). Men hela mitt liv handlar inte enbart om makeup, så ni kommer även att kunna läsa annat.Mina tankar i koder kommer alltid att hamna i bloggen och ni är välkomna att följa med som gäster i min vardag.

Kontakt:
natalyylopezz@hotmail.com