Makeup - by IsaDora "GLITZY"

2010-11-30 - 21:33:41

Eye shadow palette - nr.60 Crystal glitz
Lash booster - nr.60 super black
Lipstick - nr.146 snow glitzMåste få det sagt.

2010-11-30 - 01:35:33

Hej på er alla, tycker att det är sjukt roligt att så många hittat till min blogg. Och jag tackar så mycket för alla era fina kommentarer.
Men nu måste jag bara få en sak sagt, jag har absolut inget emot att ni mailar mig på adressen som står här (på bloggen). Men jag har fått massa, massa mail angående MSN. Det är bara min blogg mail. Så ni kommer inte att lyckas adda mig på msn genom detta mail. Ni får gärna fortsätta att göra d, men ni sparar er egen och min tid  ;)

Må Bäst Gott Folk!!


Dagens makeup - billigt blir snyggt!

2010-11-29 - 16:26:29

Idag har jag kört på en Isadora palett och viva la diva glitter eyeliner.. och läppstift. Billigt smink kan bli ganska bra om man själv vill;)


Ögon: triple eye shadow nr.86 Indigo från Isadora.
Glitter eyeliner: limegreen från viba la diva.
Läppar: very violet nr.57 från viva la diva.


Matta klor?

2010-11-28 - 22:56:39

Jag målar ofta naglarna och byter mycket gärna färger. Men jag älskar matta naglar, själva ”MATT” grejen är så het! Jag har ett transparent lack hemma utav märket China Glaze. Detta lack får alla dina nagellack där hemma att bli x2. Alltså, vad den gör är att den mattar alla färger du har på naglarna med ett enda drag!!


O.P.I nagellack kostar 150kr.                                 China Glaze nagellack kostar 99kr.

Dagens makeup - only eyeliner

2010-11-28 - 03:04:57

Idag körde jag enkelt. Jag valde att blanda ut en egen vattenfast eyeliner. Och detta gjorde jag genom att blanda lite pigment och mixing liquid. Ren pigment finns i dem flesta märken, bland annat ID och makeup store. Och mixing liquid är utav märket makeup store. Observera att jag målat eyeliner`n ganska tjock, och ändå blir det inte för mycket!
Pigment.


Mixing liquid.


Älskar dig lördag!

2010-11-27 - 15:06:01

En hel ledig lördag och jag sover bort halva dagen.. Ja, det känns J.....T bra måste jag säga!
Jag är ingen morgonpigg människa som ni förstår. Men min hund, UFFF hon tar priset. Om inte jag eller ljudet från hennes matskål väcker henne, vaknar hon aldrig.
Men hon älskar snön, fyy vad hon älskar snön. Hon åker pulka på sin rygg, och det måste jag filma någon gång så att ni får se hur roligt en hund kan ha på ryggen sin. Men idag är det fruktansvärt kallt, och vi var ute i 1,5h. Jag är genomfrusen! Och ändå vill jag till Alaska..
Aja, men jag bjuder på lite makeup senare ikväll. Och i december månad kör jag igång med ett tema som heter G&G (Glitter & Glamour). Lite mer makeup inför julen och nyår. Men jag lämnar er här, må bäst gott folk!
Dagens makeup - mix it

2010-11-26 - 10:45:46


Ögon
Primer: make up store (high tech lighter) Färg: asteroid
Eye shadow: make up store (eyedust) Färg:gul (längst in)
Eye shadow: make up store (cybershadow) Färg: bloom (ljusa färgen efter gul)
Eye shadow: make up store (microshadow) Färg: brownie (brun/mörk längst ut)
Eye shadow: make up store (microshadow) Färg: powdery nut (ljus under brynet)
Ny singel / video släpps den 30 nov!

2010-11-26 - 00:32:25

Jag vet inte hur det är med er, men jag är ett fan! Ison & Fille har gjort sitt namn, och jag gillar deras namn. Men denna låt gör dem tillsammans med Stor och Aleks, och det mina vänner är inga dåliga grabbar heller. Aleks – andra porten och Stor – lilla shorty. Låten är grym, men jag är nyfiken på videon.. håll ögonen öppna säger jag bara!!! 


Dagens makeup - by Dior

2010-11-25 - 12:54:09

Hej på er! Det vart ingen D&G idag, men imorgon förhoppningsvis. Idag bjuder jag istället på en personlig favorit, Dior. Hoppas ni gillar höstens färger!!


ÖGON: 5 couleurs designer- nr. 408 green design
MASKARA: diorshow extase
EYELINER PENCIL: crayon eyeliner


Dagens makeup - by H&M

2010-11-24 - 13:56:22

Nu har jag prövat H&M´s palett. Ja ni ser resultatet själva, het OK. Om jag rekommenderar den, Ja.. till dig som inte har några krav då det kommer till smink. Men man får vad man betalar för. Kostar 70kr.
Jag har också fått på mig nagellacket. Den gillar jag! Jätte bra med färg och enkel att applicera. Pröva! Kostar 40kr.


Jag har haffat lite färg!!

2010-11-23 - 22:42:39

Igår köpte jag mig en lagom stor palett och två nagellack från H&M. Kunde inte låta bli nyheten, dess färger och skimmer.. omöjligt. Men det ska bli kul att få se resultat. Har aldrig tidigare haft med H&M`s smink o göra. Imorgon får ni veta värdet!!
Och nej jag har inte glömt ER! Jag har absolut inte glömt bort er som gillar LYX!! Idag har jag med mig hem, makeup från D&G. Och vi vet alla att det innebär HÖG DOS LYX. Fan va grymt säger jag bara. Höstens sminkkollektion som heter Sicilian Lace är mycket av färger som går i olika nyanser av Nude. Detta ska också testas. Resultat snarast!


Svar på fråga. (lägga skugga)

2010-11-23 - 00:33:31

Ett flertal har frågat om jag kan visa hur jag lägger min ögonskugga. Nu mina damer och herrar tänkte jag ge det ett försök. Men det där med att videoblogga blir nog inte av. Det är inte riktigt min grej. Kanske i framtiden. Men inte på ett tag.
Jag vill att ni ska veta att det finns en massa sätt att lägga skuggan på. Idag visar jag ett av dem. Om det funkar och ni gillar det, blir det självklart fler!


Här har ni dem fyra färgerna vi kommer att jobba med under denna makeup.
nr.1 är den mörkaste längst ut till höger.
nr.2 är den mörkblåa.
nr.3 är den ljusblå.
nr.4 är den ljusaste.1.Det första jag gör är att jag lägger en primer på hela ögonlocket. Men var noga med att det inte blir för mycket. För då sätter det sig i veck och din make upp blir en enda röra.
OBS!
Under ögonen har jag lagt lite löspuder. En bra grej att göra för att inte förstöra makeupen ifall det faller massa skugga ner på kinderna.


2.På ögonlocket vill jag ha mycket färg. Detta har ni säkert hört förut, men jag vill ”mätta” primern. Den ska bli torr med hjälp av skuggorna. Så för detta tar jag en pensel som är lite av dem hårdare, en tät pensel. Jag tar av den näst mörkaste skuggan (nr.2). Lägger den längst utifrån ögonlocket på en 1/3 av ögat.


3.
Jag håller fortfarande i den hårda penseln. Nu tar jag mellan skuggan (nr.3). Lägger den lite i mitten och jobbar in den på den mörka (nr.2).


4.
Som ni ser är hårdingen fortfarande med mig. Men nu tar vi den ljusa skuggan (nr.4), den lägger jag längst inifrån ögat och ut en bit på mellan skuggan. Alltså (nr3).


5.
Sista gången jag använder mig utav den hårda penseln. Och då markerar jag lite lätt vid globlinjen med den mörkaste skuggan (nr.1). För att sedan sota ut den.


6.
Nu kommer en ny pensel in i bilden, och den är mjuk (luftig). Med hjälp av denna pensel sotar jag ut lite lätt från globlinjen. Jag lägger självklart till mer skugga om det behövs.
Sota ut ordentligt, inga skarpa kanter! Lite slarv ser ni på bilden. Men jag vet att ni förstår!!!


7.
I detta fall tar jag en svart kajal under ögat som jag sedan sotar ut. Jag lägger även lite utav den sista skuggan under (nr.1).


8.
Slutligen tar jag en ljus ögonskugga under brynet. En vit kajal som eyeliner (innanför fransraden). Och sist men inte minst, mascara!

RESULTAT!
LYCKA TILL!!


Viktigt eller shiit it??

2010-11-21 - 23:46:32

Okej, hur viktigt är det för dig att eyelinern blir perfekt?
 Dom gångerna jag väl målar dit eyeliner, vill jag gärna att det blir så perfekt som möjligt. Okej nu överdriver jag lite. Perfekt va lite och ta i. Men att den liksom blir så bra som möjligt. Men jag blir inte alltid helt nöjd. En viktig fråga för mig för ett perfekt resultat när det kommer just till eyeliner, är produkterna! Här får ni namn på vad jag oftast använder mig utav när jag grejar eyeliner.

1. pensel från makeup store och heter: 103.
2. cake eyeliner från makeup store (finns i svart, brun och vit).
3. mixing liquid från makeup store. Istället för att använda vatten tillsammans med eyeliner använder du denna, och din eyeliner blir vattenfast!


Dagens makeup - Viva la diva / palett21.

2010-11-21 - 18:13:51

Dagens makeup är tagen från min andra nya viva la diva palett. Denna palett kommer jag att kalla för viva la diva21. Den har 21 olika färger att välja emellan. På bilden längre ner kan ni se exakt vilka färger jag utnyttjat. På läpparna har jag ett jätte mjukt härligt läppstift med massa glitter i. Finns i tre olika nyanser och kommer från Isadoras nya ”GLITZY” holiday make-up 2010.

Min färg på läpparna är: 146 snow glitz


Blame it on the..

2010-11-21 - 01:39:35

Jag är ledsen att jag varit så usel på att blogga dem två senaste dagarna. Sanningen utan lögn, är att jag verkligen haft fullt upp. Inte nog med stress och press, min internet har krånglat! Ja som ni förstår har jag en förklaring till det hela. Nu tänkte jag också passa på att fråga om det är något speciellt ni har i tankarna. Något ni vill att jag visar.. För jag får kommentarer om just sådant, men vet inte om jag missat någon. Aja, annars fortsätter vi som vanligt imorgon. Sov gott!


Maskarer som håller måttet

2010-11-19 - 16:38:30

 

Visst är det bra när man hittar en favorit. Men varför ska man ha endast en favorit, när det finns så många bra grejer. Fastna inte vid en produkt enbart för att det är den bästa ni provat hittills. Jag varierar gärna mina produkter, för att inte bli immun. Men jag tänkte tipsa om tre maskarer som verkligen håller måttet. Dem är ej vattenfasta men vattenresistenta. Dem kladdar inte av regn eller snöväder. Sitter kvar efter ett lyckligt bröllop i glädje tårar. Men du tvättar enkelt bort den med varmvatten. Observera att du inte heller får bort den med makeup remover.Loreal- Double Extension, fungerar i två steg och passar dig som vill ha volym. pris: 175kr!


Clinique- high impact curling mascara, har en böjd borste och passar dig som vill få perfekt böjda fransar. pris: 205kr!


Japanskt märke- Fiberwing, förlänger garanterat! Jag har aldrig haft en maskara som lyckats förlänga mina fransar så mkt som denna. Passar dig som vill ha långa fransar. pris: 220kr!


OBS! En annan maskara är Kanebos 38C, men har den ej hemma, jätte bra den med!

Otrolig skönhet. Otrolig doft.

2010-11-18 - 23:44:20
Dagens makeup - Viva la diva

2010-11-18 - 13:47:40

Som lovat! Idag provar jag ena paletten från viva la diva. Första resutatet har ni här. Och under på bilden med paletten kan ni se vilka färger jag använt. Inget modigt men har super bråttom!! Måste hinna till jobbet. Är grym på att inte komma i tid.
Sedan blir det en sen kväll, då vi ska på Loreals jul-kickOff!! Spännande blir det! Såå ha en bra dag. peyys!!!


 Namn: Itxis Nataly Lopez
 Födelsedag: 18 januari
 Bor: Stockholm (Vårberg)
 Civilstatus: I ett förhållande
 Jobb : Kicks, frilansare
 Utbildad : Makeup artist

Intressen: skönhet,djur och natur. Har ett speciellt öga för hundar.

Min blogg inriktar sig mest inom skönhet (make up & hår). Men hela mitt liv handlar inte enbart om makeup, så ni kommer även att kunna läsa annat.Mina tankar i koder kommer alltid att hamna i bloggen och ni är välkomna att följa med som gäster i min vardag.

Kontakt:
natalyylopezz@hotmail.com